Syntyche

Aan deze punten herken je de cosmetische tandarts

Tandarts Amsterdam

Aan deze punten herken je de cosmetische tandarts

Geplaatst op

Een stralende lach is iets wat we allemaal graag willen. En het kan ook, met de cosmetische tandarts. Maar dan moet je wel bij zo´n tandarts zitten. Niet elke tandarts is zo cosmetisch ingesteld. Ze willen je tanden wel een beetje bijpolijsten, maar daar moet je dan wel 2 a 3 keer om vragen en dan nog wordt het nauwelijks secuur gedaan. Vooral onder de wat oudere tandartsen leeft het beeld nog dat ze vooral gaatjesvullers geworden zijn en dat advies en extra diensten er niet meer in zitten. Aan die situatie zijn ze dan deels debet, omdat ze dan dikwijls niet geïnvesteerd hebben in een modernisering van de praktijk. Het is ook een kwestie van mindset, wat er belangrijk is. Een gezond gebit is natuurlijk nummer 1, maar een net gebit komt toch zeker op de tweede plek.

Veel tandartsen volgen deze lijn wanneer ze hun diensten aanbieden. Het is belangrijk dat je de cosmetische tandarts herkent. Daarom geven we je in deze blog een aantal punten waarmee je de cosmetische tandarts kunt herkennen. Tandarts Amsterdam adviseert je graag over hun verschillende cosmetische behandelingen.

Hoe herken je een cosmetische tandarts?

Een tandarts met een bovengemiddelde aandacht voor de esthetische stand van je gebit noemen we een cosmetische tandarts. Dit heet ook wel een esthetische tandarts. Esthetiek is belangrijk bij de communicatie. Een witte glimlach willen veel mensen. De cosmetische tandarts weet dit en biedt hiervoor behandelingen aan: onder andere facings en bleekbehandelingen. “We houden uw gebit mooi.” Dit is een slogan waaraan je de cosmetische tandarts kunt herkennen.

Wat biedt een cosmetische tandarts?

Er zijn een aantal behandelingen die deze cosmetische tandenspecialist aanbiedt:

  • Onzichtbare beugel
  • Facings
  • Implantaten
  • Tanden bleken
  • Kronen

Dit zijn stuk voor stuk behandelingen die het gebit corrigeren dan wel reconstrueren. Laat je informeren door Tandarts Amsterdam over de verschillende behandelingen en wat de kosten daarvan zijn. Vaak wordt een deel van de kosten vergoed door je tandartsverzekering, wanneer deze natuurlijk voldoende dekking heeft.

Zelfvertrouwen

Je zelfvertrouwen groeit na een bezoekje aan de esthetische tandarts. Je glimlach ziet er beter uit en dat straal je uit in je hele houding. Een esthetische tandarts doet dus niet alleen iets goed voor je tanden, maar ook voor je mindset.

Meer ontdekken?

Onze site is een verzamelplek voor informatie over gezondheid en cosmetische behandelingen. Lees verder over onderwerpen als wonen in Rotterdam en de voordelen van de autoclaaf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden