Syntyche

Welke vloer in mijn stichting of bedrijf

Welke vloer in mijn stichting of bedrijf

Geplaatst op

Een goede vloer vinden voor je stichting of bedrijf is erg belangrijk. Een kwaliteitsvolle vloer zorgt voor enige uitstraling en gemak. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden van een PU gietvloer.

Mogelijkheden PU gietvloer

De PU gietvloer, ook wel de polyurethaan gietvloer genoemd, is een zachte en aangename vloer om over te wandelen. De vloer heeft net zoals andere gietvloeren geen scheuren, naden of groeven waardoor hij erg gemakkelijk is in onderhoud en de ruimte groter doet ogen.

Wanneer er in je bedrijf of stichting wordt gewerkt met zware machines of gevaarlijke stoffen, ga je beter niet voor een PU gietvloer. De vloer kan niet zoveel verdragen en zal sneller scheuren wanneer je toch gebruikt maakt van zware machines en gevaarlijke stoffen.

De PU gietvloer is perfect te combineren met vloerverwarming. Dit is een extra pluspunt omdat zo je totale ruimte van je bedrijf optimaal benut wordt. Verder is de vloer geluiddempend, waterdicht en brandwerend.

Er zijn dus veel voordelen verbonden aan een gietvloer. Esthetisch zorgen gietvloeren voor een moderne en strakke uitstraling. De vloeren zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren. Op die manier is er voor ieder wat wils!

Gietvloeren hebben veel voordelen in vergelijking met andere vloeren. Wat je voor zo’n gietvloer betaalt, hangt af van de soort, afwerking, kleur en totale oppervlakte die je laat aanleggen met de gietvloer. Hoe groter de oppervlakte is die je laat aanleggen, hoe minder je per vierkante meter moet betalen.

Een PU gietvloer is altijd een goede keuze wanneer je bedrijf of stichting geen stevige vloer nodig heeft. De vloer straalt klasse en professionaliteit uit en is erg gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft je geen zorgen te maken. De vloer blijft lang mooi en zorgt voor een strak en modern uiterlijk.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden