Een studentist is een expert die met een opmars bezig is. Steeds meer tandartsen bekijken de wereld vanuit een studentenperspectief. In deze blog gaan we deze dentale expert aan je voorstellen en laten zien wat je er aan hebt of waarom je als tandarts deze switch zou kunnen maken. Lees snel verder en doe je ontdek hoe het zit met de studentist. Studenten tandarts amsterdam (een studentist dus) helpt je graag je dentale doelen bereiken en behouden. 

Controle

Voor studenten kan het door alle verplichten en activiteiten en soms ook wel een beetje door de mindset, een drempel zijn om een goede tandarts te vinden en de halfjaarlijkse check te laten doen. Maar het is wel belangrijk dat dit gebeurt. Daarom zijn er steeds meer tandarts die de wensen van studenten tegemoet willen komen, ze gaan zich onder andere door hun openingstijden onderscheiden van regulieren tandartsen. Het voordeel hiervan is dat studenten later op de avond terecht kunnen voor een controle of een behandeling. De studentist is tot 21.00 uur geopend.

Behandelingen

Er zijn diverse behandelingen die voor studenten ook heel nuttig kunnen zijn. Namelijk de cosmetische behandelingen. Met een verzorgd gebit is het gemakkelijker om zelfverzekerd en prettig in je vel te zitten. Daarnaast is het een manier om mensen die stralende lach te kunnen geven waardoor het sollicitatiegesprek in eens een andere kant op kan gaan. Er bestaan behandelingen bij de tandarts die zorgen voor die winners smile:

  • Facings: tint en vorm van tanden word gecorrigeerd
  • Bleken: tanden worden witter gemaakt
  • Beugel: een beugel is niet alleen iets voor in de kindertijd. Ook jongvolwassenen kunnen gebruikmaken van een beugel en zelfs een die onzichtbaar achter de tanden zit.

Tarief

De meeste studenten hebben een krappe beurs. Anderen krijgen een toelage van de ouders. Hoe het ook zij, de studentist zorgt voor relatief lage tarieven voor behandelingen. Dit komt natuurlijk ten goede voor de portemonnee van de student. Raadpleeg de dichtstbijzijnde studentist voor de actuele tarieven.

Conclusie

Het is erg belangrijk om je halfjaarlijkse checks te doen en eventueel gebruik te maken van behandelingen waardoor je je beter voelt. Een expert bij uitstek om dit te laten doen is de studentist. Deze dentale professional heeft openingstijden en tarieven die goed passen bij het studentenleven en je persoonlijke voorkeuren als student.