Syntyche

Verschillende cosmetische behandelingen bij de tandarts

Verschillende cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

Het is mogelijk om cosmetische behandelingen bij de tandarts te laten doen. In Nederland zijn er een behoorlijk aantal mensen die helemaal niet tevreden zijn met de kwaliteit of uitstraling van hun gebit. Vroeger had je dan eigenlijk gewoon een beetje pech, maar tegenwoordig zijn er zoveel behandelingen uitgevonden waar je je voordeel mee kunt doen, dat het heel erg fijn is om hier gebruik van te kunnen maken als je dit graag wilt. Wij nemen in deze blog een aantal behandelingen met je door waarmee je makkelijk je gebit helemaal zo kunt krijgen als je graag wilt.

Bleekbehandeling 

Wanneer je vindt dat je tanden er te geel uitzien, dan is het mogelijk om een bleekbehandeling te nemen bij de tandarts die met peroxide en een speciale lamp de tanden een flink aantal tinten witter kan maken. Op deze manier zul je een echte Hollywood glimlach krijgen waar acteurs jaloers op zullen zijn. Je kunt ook op internet bleeksetjes kopen en dan je eigen tanden bleken, maar dit raden we af omdat je dan geen veiligheidscontrole hebt zoals je die wel bij de tandarts hebt.

Facings 

Wanneer je tanden hebt die verkleurd zijn of een bepaalde vorm hebben die jou niet aanstaat, dan is het mogelijk om met facings dit allemaal te corrigeren. De tandarts maakt dan een huls rond je tanden met composiet, dat is het materiaal waar ook vullingen van gemaakt worden, om zo weer een gloednieuwe tand rond je eigen tand op te bouwen. Je ziet werkelijk geen verschil tussen dit kunstmatige materiaal en de natuurlijke tanden die je hebt. 

Onzichtbare beugel 

Vroeger hadden we beugels die zichtbaar waren en dat liep heel erg in de gaten, maar tegenwoordig is het mogelijk om een onzichtbare beugel achter de tanden te laten zetten die je tanden weer recht maakt, zo kun jij ook beschikken over een mooie rij blinkende witte tanden met een mooie vorm. Bij tandarts zeist helpen ze je graag verder met de verschillende behandelingen die ze aanbieden. Wil je graag zo’n behandeling, neem dan contact met hen op.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden