Syntyche

Verbeter de kwaliteit van je diervoerder!

Verbeter de kwaliteit van je diervoerder!

Geplaatst op

Wanneer je eigen dieren houdt, of de verantwoordelijkheid hebt over dieren van anderen, dan is het superbelangrijk dat de dierenvoeder die je aan hen geeft 100% van kwaliteit is. In deze blog vertellen we je hoe je dit kunt garanderen. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

100% in orde

Wanneer je dieren houdt wil je dat ze gezond zijn. Dat is goed voor je bedrijf, zowel op het financiële vlak als voor de public relations. Stel je runt een hondenpension, dan wil je wel zeker weten dat de dieren goede voeding krijgen. Dit is natuurlijk in de eerste plaats voor de dieren zelf belangrijk, maar ook voor de baasjes. Zo voorkom je allerlei problemen.

Hoe gaat een diervoeder analyse?

In principe is een diervoeder analyse mogelijk voor alle soorten dieren, dit kan gaan om dieren op een boerenbedrijf, maar ook voor beesten in een andere setting, bijvoorbeeld een hondenpension. In al deze contexten is het belangrijk dat de voeding vrij is van ziekteverwekkende en anders schadelijke stoffen. Tijdens een diervoeder analyse kijkt een gespecialiseerd bedrijf naar de voedingswaarde, of er ruw vet eiwit of vocht in de voeding zit. Daarnaast wordt er gekeken of er pesticiden nitraat of antibiotica in het voedsel zitten. 

Ruwe grondstoffen voor voedsel checken

Natuurlijk is het eindproduct niet het enige wat je kunt laten testen. Ook de ruwe grondstoffen voor voedsel voor dieren zijn te checken. Zelfs in het buitenland kun je een test laten uitvoeren. Het mooie van een diervoedertest is dat je al binnen 24 uur de resultaten kunt inzien. Zo weet je of het voedsel dat je een koopt voor je dieren 100% in orde is.

Genetische modificatie

Tegenwoordig worden ingrediënten en stoffen waar die invoeren van gemaakt wordt, ook wel eens genetisch gemodificeerd. Om bepaalde resultaten te halen als het gaat bijvoorbeeld om groei van dieren. Met een diervoeder analyse kun je zien of grondstoffen inderdaad gemodificeerd zijn op het genetische vlak.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden