Syntyche

Superfoods en zakelijk beter scoren: kan het?

Superfoods en zakelijk beter scoren: kan het?

Geplaatst op

Bestaan er eigenlijk wel superfoods? Dat is een vraag die steeds meer mensen zichzelf stellen. Door de jaren heen hebben we het nodige gehoord over superfoods. Zo zouden er voedingsmiddelen bestaan waar vrijwel alle benodigde mineralen en vitaminen in zitten. Dit is echter een fabeltje en we gaan er vandaag over praten. Daarnaast is het zo dat we je gaan vertellen hoe jij zakelijk beter kan scoren, lees daarom snel verder.

Bestaan superfoods?

Er zijn boeken volgeschreven over superfoods, dit zijn volgens de schrijvers voedingsmiddelen die je zou kunnen nemen waarna je dieet compleet is. Wanneer je bijvoorbeeld op een onbewoond eiland terecht zou gekomen en die voedingsstoffen zouden er aanwezig zijn, dan was het allemaal koek en ei. Je zou gezond blijven. Dit laatste is een beetje vrij vertaald, maar het komt er wel op neer. We willen je vertellen dat superfoods niet bestaan, er is simpelweg geen voedingsmiddel dat alles in zich draagt om gezond te blijven, maar hoe zit het dan?

Voedingsmiddelen met heel veel bouwstoffen 

Het is wel mogelijk om voedingsmiddelen te nemen waar heel veel bouwstoffen in zitten om gezond te blijven. De avocado is hiervan een goed voorbeeld. Maar ook de avocado heeft niet alles in zich. Voor vitamine A bijvoorbeeld dien je nog altijd eieren en melkproducten te eten bij je heerlijke avocado‘s, die zo populair zijn tegenwoordig.

Supplementen

Het is mogelijk om supplementen te nemen wanneer je behoefte hebt aan meer voedingsstoffen, of bepaalde stoffen die weer handig zijn bij bijvoorbeeld krachttraining. Bij goldea-health.com hebben ze tal van opties om je van dienst te kunnen zijn op dit gebied. Neem eens een kijkje bij deze experts. 

Blijf onze blogs lezen en doe je voordeel met de informatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden