Syntyche

Je glimlach verbeteren bij de cosmetische tandarts

Je glimlach verbeteren bij de cosmetische tandarts

Geplaatst op

Het is erg fijn om te weten dat wanneer jij je glimlach wilt verbeteren dit echt mogelijk is bij de cosmetische tandarts. Bij implantaten haarlem kunnen ze je snel helpen aan nieuwe tanden en kiezen. Meestal wanneer oude tanden niet goed meer zijn of er een of twee missen vanwege een ongeluk, willen mensen graag naar de tandarts om een cosmetische update aan hun gebit te geven. Wij vinden het erg leuk om in deze blog meer te vertellen over wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Lees daarom snel verder. 

Tanden bleken 

Als jij het gevoel hebt dat je tanden niet wit genoeg zijn, dan is het mogelijk om je tanden te laten bleken. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je zelf je tanden bleekt, maar wij raden eigenlijk toch wel aan om de tandarts uit te laten doen. De voordelen daarvan zijn dat het een stuk sneller gaat en veiliger is. Wanneer je zelf je tanden gaat bleken moet je meerdere nachten met een bitje in slapen. Als je bij de tandarts je tanden laten bleken is het binnen 90 minuten gebeurd. Tel uit je winst. 

Implantaten nemen 

Als jij tanden of kiezen mist die je graag wilt vervangen door een kunstmatige versie ervan, dit noemen wij ook wel implantaten met een constante erop geschroefd, dan is het mogelijk om naar de tandarts te gaan en hier overleg over te hebben. De tandarts gaat dan enkele zaken onderzoeken om te kijken of het mogelijk is er een implantaat in te zitten. Er moet bijvoorbeeld voldoende kaakbot zijn om een implantaat in te kunnen brengen. 

Beugel nemen 

Hoeveel mensen hebben in hun jeugd een beugel gehad en zijn er niet altijd heel erg te spreken over geweest; wel over de resultaten, maar niet over de duur dat ze die beugel in moesten. Tegenwoordig kun je een onzichtbare beugel nemen. Dat is erg fijn, want dan loop je er in de meeste gevallen niet zo opzichtig ermee rond. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden