Syntyche

Hoe sieraden jouw karakter communiceren

Hoe sieraden jouw karakter communiceren

Geplaatst op

Wij vinden het altijd vermakelijk om mensen te inspireren hun uiterlijk op zo’n manier vorm te geven dat het helemaal past bij hun persoonlijkheid. In dit artikel gaan we jou verschillende suggesties geven waarmee je dit eenvoudig kunt doen. We gaan het hebben over sieraden en op welke manier ze je karakter of persoonlijkheid kunnen communiceren naar de andere mensen in je ambiance. Dit is een vermakelijke ontdekkingstocht waar je je creativiteit werkelijk in kwijt kunt. 

Functie van sieraden

Mensen droegen duizenden jaren geleden al sieraden. Dit is door archeologisch onderzoek bekend geworden. De functie van sieraden is heel lang geweest om aan te geven wat de status van iemand in de sociale setting was. En eigenlijk is het in een hoop gevallen nu nog steeds zo. Je ziet dat, bijvoorbeeld bij trouwerijen of andere belanghebbende evenementen, de hoofdpersonen een sieraad dragen, bijvoorbeeld een burgemeester draagt een ambtsketting. Daarmee wordt dus wel wat aangegeven, het sieraad heeft een symboolfunctie gekregen. In principe maakt het niet uit van welk materiaal het sieraad ontworpen is, omdat edelmetalen in onze samenleving een hoop waarde toegekend krijgen, zien we dat sieraden die een belanghebbende symboolfunctie hebben, regelmatig van zilver of goud ontworpen zijn. 

Sieraden voor eigen stijl 

Daarnaast zijn sieraden erg van belang wanneer het gaat over de persoonlijke stijl, immers de kleding die bijvoorbeeld tijdens zakelijke of juist informele ontmoetingen tussen mensen gedragen wordt. Het is erg vermakelijk om je kleding uit te breiden met sieraden die je outfit helemaal afmaken. Het is momenteel erg bewonderd om vrolijke kleuren te dragen. Als we je een koopadvies mogen geven: ga voor rode oorbellen. Deze zijn supermooi. Het vermakelijke van gekleurde sieraden is dat je niet zo standaard bent als de meesten die voor zilver en goud kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden