Syntyche

Hoe lang duurt het voordat je de resultaten van fillers ziet?

filler behandeling

Hoe lang duurt het voordat je de resultaten van fillers ziet?

Geplaatst op

Fillers zijn een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je er jonger en energieker uit gaat zien. Het verschilt echter per soort injectable hoe snel je de resultaten ziet. In dit blog houden we de filler tegen het licht en leggen we uit hoe deze injectable werkt.

Welke tijden moet ik rekening mee houden?

Bij een filler zie je de resultaten vrijwel meteen. Bij Botox duurt dit iets langer: binnen 48 uur. Echter, in sommige gevallen zien cliënten de resultaten pas na 3 of 4 dagen. Voordat je het volledige effect van eventuele injecties ziet, moet je tot wel 2 weken wachten. Je spieren zijn dan volledig ontspannen en dan zie je het beste de resultaten.

Het hangt van de ernst van de te behandelen huid af hoe snel resultaten te zien zijn. Kleine oneffenheden zijn eerder opgelost dan diepe rimpels en plooien op het voorhoofd of tussen neus en mond. De huidstructuur bepaalt in grote mate hoe snel een huid herstelt.

In het begin kan er een lichte zwelling of roodheid optreden op de injectieplaats, maar dat zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen. Sommige deskundigen zeggen dat Juvéderm minder roodheid produceert.

Hoe lang kun je genieten van een filler?

Fillers zijn eigenlijk altijd tijdelijk. Ze zijn allemaal biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze langzaam door uw lichaam worden opgenomen. De effecten zijn dus niet voor altijd blijvend. Over het algemeen duren de meeste behandelingen 3 of 4 maanden. Restylane en Juvéderm gaan meestal 4 tot 6 maanden mee. Voluma gaat tot 2 jaar mee.

Voor het behoud van de resultaten geldt eigenlijk hetzelfde als wat we hierboven al bespraken. Hoe heftig de plooi of rimpel is, bepaalt in grote mate wat de ‘levensduur’ van de behandeling is. Gelukkig kun je de filler behandeling altijd herhalen wanneer de resultaten beginnen af te nemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden