Syntyche

Gezonder en sterker worden: boost je immuunsysteem

Gezonder en sterker worden: boost je immuunsysteem

Geplaatst op

Er zijn verschillende manieren om gezonder en sterker te worden. In deze blog willen we graag een aantal tips met je doornemen die hier zeker voor gaan zorgen. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips. 

Over Biocidin LSF

In biocidin lsf vinden we fosfolipiden. Dit zijn de belangrijkste bouwstenen van het celmembraan. Plaats je deze fosfolipiden in een waterige oplossing, dan vormen ze microscopische bolletjes die we liposomen noemen. Deze liposomen versterken het immuunsysteem en de spijsvertering. Natuurlijk is het zeer belangrijk om gezond te eten om zo te zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Biocidin LSF helpt je om deze stoffen veel beter op te nemen. 

Wat zijn de voordelen van Biocidin LSF?

De voordelen van Biocidin LSF zijn talrijk. We hebben hierboven al genoemd dat door de samenstelling van het product het een bijzondere versterkende werking op het immuunsysteem heeft. Het productie is behoorlijk bio. Dat wil zeggen dat het volledig plantaardig samengesteld is en biologisch gekweekt. Er zijn geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd. Daarbij is het klinisch bewezen dat het middel een antimicrobiële werking heeft. Wist je dat Biocidin LSF al 25 jaar aangeraden worden door artsen en therapeuten? 

Eet de juiste dingen

Het wordt aangeraden om flink te variëren met voedsel. Vezels, eiwitten en vetten spelen een belangrijke rol. Om de zoveel tijd worden er superfoods bedacht, maar dat is meestal onzin. Wel is een avocado een vrucht waar zoveel voedingsstoffen in zitten dat je zeker wel van een superfood kunt spreken. Andere zaken die mensen vaak nemen om extra voedingsstoffen binnen te krijgen zijn preparaten. Denk aan algenpreparaten (voor de nodige omega-3 vetzuren. Natuurlijk kennen we ook de verschillende vitaminepillen voor de extra boost. 

Beweging op dagelijkse basis 

Vergeet niet de nodige beweging op dagelijkse basis te hebben. Je hoeft echt niet elke dag naar de sportschool om gezond te blijven. Mensen die dat doen hebben heel duidelijke doelen waarom ze dit doen en zijn er ook het type voor. Dat het nu een hype is om veel te sporten wil niet zeggen dat het gezond is of zelfs maar noodzakelijk. Gelijk een stuk lopen of fietsen en niet te veel eten is een goede manier om gezond te blijven. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden