Syntyche

’Een nieuwe zakelijke look; met een witte smile’ !

’Een nieuwe zakelijke look; met een witte smile’ !

Geplaatst op

We nemen je mee langs een aantal cosmetische behandelingen die je bij de tandarts kunt laten doen voor een zakelijke nieuwe look. Bij tandarts amsterdam is het mogelijk om cosmetische, of ook wel esthetische behandelingen genoemd, te laten doen. Zo kun jij dus weer die smile hebben die je echt graag wilt. Er weer zo uitzien als vroeger is voor veel mensen een doel. Dit is zeker mogelijk! Vraag de tandarts om de nodige informatie over de nieuwe zakelijke look!

Laat je smile opnieuw stralen

Door de jaren heen kunnen je tanden doffer worden en verkleuren. Dit komt door het voedsel dat we eten en de dranken die we drinken. In sommige zitten gewoon veel meer kleurstoffen die op je tanden inwerken. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, maar wanneer je er wel problemen mee hebt, waardoor je je niet meer goed in je vel voelt, dan is het mogelijk om bij de tandarts in behandeling te laten doen op het gebied van esthetische correctie. Dat is goed voor je zakelijke voorkomen. Netjes en fris: dat schept vertrouwen!

Esthetische behandelingen voor de nieuwe zakelijke jij

De tandarts van nu is heel anders dan die van vroeger, er is nu veel meer aandacht voor het cosmetisch gebied rondom het gebit. Vroeger waren behandelingen om de tanden te bleken nog een unicum, tegenwoordig is het bijzonder gangbaar geworden. 

Laat die smile stralen met de volgende behandelingen, we hebben ze even voor je onder elkaar gezet:

 

  • Facings. Met deze behandeling is het mogelijk om verkleurde tanden en schuine exemplaren, te corrigeren. Je camoufleert ze eigenlijk met schildjes van composiet of porselein. Het tweede materiaal is duurder dan het eerste. Beide materialen zijn er sterk en gaan lang mee. 

 

  • Bleekbehandeling. De tandarts werkt voor deze behandeling met peroxide en een speciale lamp. Zo is het heel precies werken voor hem of haar. Je kunt samen een tent uitzoeken die bij je past. Ga dus voor natuurlijke tint. Thuisbleken kan ook, maar dat raden we je af, omdat je dan niet in een gecontroleerde omgeving zit. Dus als er iets mis gaat met de peroxide, dan is er niemand met expertise in de buurt die jou kan helpen. Een uitzondering daargelaten natuurlijk, wanneer je bijvoorbeeld getrouwd bent met een tandarts.

 

  • Een beugel. Dit is toch wel een van de eerste cosmetische behandelingen die je bij de tandarts kon laten doen. Vroeger waren ze nogal groteske een groot, nu is het een ander verhaal. Zelfs zijn er onzichtbare beugel beschikbaar waardoor niemand ze ziet. 

Je smile wordt weer kaarsrecht en wit met de hierboven genoemde behandelingen. Wacht niet te lang, frustreer je niet, ga op zoek naar de behandeling die bij je past en vraag altijd hier het advies van een expert op het dentale gebied, namelijk je oude vertrouwde esthetische tandarts!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden