Syntyche

Een gietvloer als de ideale basis voor je organisatie

Een gietvloer als de ideale basis voor je organisatie

Geplaatst op

Welk project jij ook van de grond probeert te krijgen, het is altijd belangrijk om een goede basis te hebben waarop je de ideeën vorm kunt geven en verder op kunt bouwen. We hebben het dan niet alleen over concepten, maar ook over concreet fundamenten. Wanneer je bijvoorbeeld een ruimte hebt waarbinnen alle activiteiten van jouw organisatie of stichting plaatsvinden, dan is het natuurlijk belangrijk om de basis van het interieur goed te hebben. We gaan in deze blog meer vertellen over wat het belangrijk is van een interieur voor je organisatie. 

Het belang van een interieur

Wanneer we kijken naar de functie van een interieur voor de organisatie dan gaat het er eigenlijk over dat dit de ideeënwereld van de organisatie concreet naar voren brengt. Je zou kunnen zeggen dat het er een belichaming van is. Hoe belangrijk is het dan om je interieur vanaf de basis goed op te bouwen? Wij denken dat het heel belangrijk is. We raden je dan ook aan om te gaan voor een goede basis, in onze optiek is dat de gietvloer. Deze robuuste vloer bestaat uit kunststof en is zeer slijtvast. Daarbij is hij makkelijk schoon te maken en heeft een egale niet dominante uitstraling waardoor er sowieso al een bepaalde ´zensfeer´ ontstaan in een interieur. Het gaat hier om een vriendelijke, open uitstraling van het interieur waarin ideeën vrijelijk kunnen stromen.

Interieurstijlen voor een moderne look

Tegenwoordig zijn er een aantal stijlen populair die het bijzonder eenvoudig maken om een essentialistische indruk te maken op de mensen die te gast zijn of functioneren binnen je organisatie. Het gaat erom dat de mensen zich vrij voelen en dat de stijl daar een bepaalde invloed op heeft, door bijvoorbeeld minimalistisch te zijn en op deze manier gemakkelijk te ´lezen´ door de mensen in het gebouw. Architectuur is een taal en daarin kun je dus uitdrukken waar je organisatie voor staat. Wanneer je gaat voor een industriële of Scandinavische stijl, dan zul je direct profijt hebben van het vriendelijke kleurenpalet of juist een wit, grijs, antraciet palet, waarbinnen veel vrijheid is voor persoonlijke invulling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden