Syntyche

Dentale doelen voor 2022

Dentale doelen voor 2022

Geplaatst op

Het einde van het jaar komt er weer aan. Het kan zijn dat je dentale doelen hebt voor 2022. Wat zijn dat voor doelen? Nou, je kunt denken aan een gouden tand, facings, rechte tanden door middel van een onzichtbare beugel, et cetera. Bij Tandartspraktijk Zoetermeer helpen ze je graag verder. Behalve dan aan die gouden tand. In Den Haag zit wel een juwelier die je kan helpen, maar dit terzijde. 

Facings

Je kunt gemakkelijk een facing laten zetten door een tandarts. Dat is erg fijn om bijvoorbeeld je gele tanden weer wit te maken. Als ze schuin staan dan kun je ze weer recht laten lijken. 

Facings zijn gemaakt van porselein of composiet. Het is erg sterk en de tandarts maakt de facings voor je op maat. In principe is een gouden tand in sommige gevallen ook gewoon een facing. Daar betaal je zo’n 75 euro voor. 

Onzichtbare beugel 

Tegenwoordig is het mogelijk om een onzichtbare beugel te nemen. Dat heeft natuurlijk allerlei voordelen. Zo hoef je niet met een buitenboordbeugel rond te lopen.

Veel volwassenen hebben geen zin om met zo’n zichtbare beugel rond te lopen. 

Nou, dat hoeft dan ook niet meer. 

Tandenbleken

Je kunt je tanden laten bleken. Wel bijna op elke straathoek in Nederland. Je kunt het ook wel zelf thuis doen, maar het is niet aan te raden. Je hebt geen gecontroleerde omgeving waarin aan de slag kunt. De tandarts heeft geen controle op je acties. We raden je dus aan om vooral de tandarts aan de slag te laten gaan. Dan zijn de resultaten ook een stuk beter. Je durft meer te lachen en voelt je beter. 

Conclusie

Er zijn veel mensen die graag hun dentale doelen halen. Dat kan dus met de hulp van een tandarts. Hij of zij is eigenlijk de enige die je hierbij kan helpen. Neem contact op met de tandarts en vraag advies aan deze dentale expert. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden