Syntyche

Creatieve ideeën voor een geboortekaartje

Creatieve ideeën voor een geboortekaartje

Geplaatst op

Geboortekaartjes kun je op allerlei manieren (laten) ontwerpen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de essentiële informatie te vinden is op het kaartje. Meestal staat er op een geboortekaartje een naam, een geslacht, een geboortedatum, een geboortetijd, het geboortegewicht, de lengte bij de geboorte en korte instructies voor de mensen die op kraambezoek willen komen. Ondanks dat dit soort informatie een beetje gestandaardiseerd is geworden, is de geboortekaartjes branche nog steeds bijzonder creatief. Wil je zelf ook graag een bijzonder geboortekaartje (laten) maken voor de geboorte van je aanstaande zoontje of dochtertje? Lees dan hier onze tips voor creatieve geboortekaartjes!

Idee #1: Meer dan alleen een kaartje

Veel (nieuwe) ouders vinden het erg leuk om het geboortekaartje te bewaren en om hier jaren later nog eens opnieuw naar te kunnen kijken. Een van de manieren om extra te kunnen genieten van het mooie ontwerp, is door het geboortekaartje ook te laten fungeren als decoratief stuk voor aan de muur. Het ophangen van foto’s of portretten is gebruikelijk, maar waarom niet hetzelfde doen met een geboortekaart?

Idee #2:  Veertjes en strikjes

Een geboortekaartje hoeft niet alleen een stukje papier te zijn met wat tekst erop. Geboortekaartjes zijn uitstekende witte doeken om mooie dingen van te maken. Dat betekent dus ook dat je extra materialen kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat het geboortekaartje er perfect uit komt te zien. Iets wat je vaak ziet is dat mensen ervoor kiezen om strikjes of veertjes te gebruiken bij het ontwerp van de geboortekaart. Het zijn misschien maar kleine toevoegingen, maar ze geven wel een heel andere dimensie aan het traditionele geboortekaartje en zorgen ervoor dat het een bijzonder iets wordt. Je mag dan trots zijn op je zoontje of dochtertje en je partner, maar je mag dan ook met trots het mooie nieuws brengen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden