Syntyche

Blijf jezelf ontwikkelen!

Blijf jezelf ontwikkelen!

Geplaatst op

Voor de meeste mensen is het erg belangrijk dat er een bepaalde ontwikkeling in het leven te zien blijft. Dat er punten op de horizon staan waar naartoe gewerkt kan worden. Als deze punten behaald zijn, dan levert dit op allerlei gebieden voordelen op. Bijvoorbeeld psychologisch voordeel: je hebt iets bereikt en je hebt je ontwikkeld. Ook carrière technisch kan het erg interessant zijn om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld voor loonsverhoging. Wij geven je een aantal tips die je zou kunnen overwegen. Lees daarom snel verder in deze blog.

Word bedrijfshulpverlener 

Wil jij iets extra’s kunnen doen wanneer er een ongeval op je werk plaatsvindt? Denk jij dat jij ervoor kunt zorgen dat mensen veilig een pand kunnen verlaten wanneer er een calamiteit is? Is het voor jou een uitdaging om met de brandblusser als eerste een beginnende brand te lijf te gaan? Dit zijn allemaal zaken die te maken hebben met de functie van bedrijfshulpverlener. Een medewerker die bijvoorbeeld in de fabriek werkt, kan een bhv opleiding doen. Deze duurt maximaal een dag. Tijdens deze opleiding leer je eerste hulp geven, een beginnende brand blussen en een pand ontruimen. Dit certificaat is echt voor jou een mogelijkheid om iets extra´s te doen. 

Ga naar een jobcoach 

Het kan zijn dat je na meerdere jaren hetzelfde werk gedaan te hebben wel eens een keer toe bent aan wat nieuws. Dit is natuurlijk zeer begrijpelijk en in sommige gevallen ook wel echt nodig. Om een goed overzicht te krijgen van wat jouw verschillende interesse zijn, deze kunnen door de jaren heen natuurlijk ook veranderen, is het geen slecht idee om eens te gaan naar een jobcoach. Door verschillende gesprekken te voeren met de coach en door meerdere tests af te nemen, is het goed mogelijk een helder beeld te krijgen van waar jouw interesses liggen. Op deze manier is het ook erg gemakkelijk om gericht te gaan zoeken naar werk dat jou misschien wat meer ligt dan het werk dat je momenteel doet. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden